DUHOVNI RAZVOJ I PSIHIKA SAMOOBRANA PDF

Denning & Philips – Duhovni razvoj i psihicka 4 dion fortune – psihika February 5 at pm Latest. Denning & Philips – Duhovni razvoj i psihicka April dion fortune – psihika February 5 at pm Latest.

Author: Tami Voodoogul
Country: Turkey
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 2 July 2017
Pages: 290
PDF File Size: 7.84 Mb
ePub File Size: 6.83 Mb
ISBN: 154-5-28676-963-2
Downloads: 3540
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajikree

Mora uspostaviti ravnoteu izmeu oslanjanja i otputanja. Zdravi je stid izvor duhovnosti. Moe imati sveproimajui osjeaj nepripadnosti, promatranja sa strane.

Kad moete sebe prezirati, vie niste u sebi. Nemile tekoe posljedica su odbijanja da se pomirimo s naim granicama.

Takva su djela djela moi i osvete, roena iz nemoi i potaknuta stidom Na nam stid kae da nismo Bog. Hagstrom – Warren Buffettov nacin. Malahov – Zdravlje muskarca. Na stid djeluje kao zdrav znak da trebamo pomo te da trebamo voljeti i biti u brinim odnosima s drugima.

Osim toga, ponaao se bestidno prema Maxu, traei od njega da bude savren.

Ja sam primjerice, provodio dosta vremena sa svojim sinom. Dick – Citac tmine. De Mello – Svjesnost. Poistovjeivanje prijestupnika jasno je definirao Bettelheim kao poistovjeivanje s agresorom. Potreba da lano ja pokrije i sakrije autentino ja iziskuje ivot u kojemu prevladavaju rad i dostignua. JPG January 6 at 8: Zapravo, Maxov je ivot bio metafora internaliziranog stida. Felicia je potjecala iz vrste, religiozne kranske obitelji.

  ALTENBURGER SKATREGELN PDF

Milisav Nikoli – udo Izleenja. Opijala se i zabavljala nekoliko sljedeih godina. Jedini nain na koji dijete moe razviti osjeaj vlastitog ja jest preko odnosa s drugim. Moda su najvanija pravila o osjeajima, o meuljudskoj komunikaciji i o roditeljskoj ulozi. Put do ljubavi The Road Less Traveled Svi barem donekle poznajemo stanja neurotinih osoba ili onih s poremeajem linosti.

Popis Knjiga u Wordu – [DOC Document]

Takva se osoba nije naljutila ili je u melankolinu raspoloenju, ona je ljuta ili je melankolik. U disfunkcionalnim obiteljima uloge su krute. UVOD I nije ih bilo stid Knjiga postanka Prije deset godina doao sam do jednoga od onih bitnih otkria koja iz temelja mijenjaju ivot. Odraavanje ostaje vano kroz itav ivot. Odrugojaenje jest pojam koji rabi panjolski samoobgana Ortega Y. Njegov je stid bio jo oitiji. Izraavao je zdravi stid.

Druga osoba, na primarni skrbnik, postaje znaajna jer su njezina ljubav, potovanje i briga za nas uistinu vani. Prikupio sam pojedinosti iz traginih ivota stvarnih, na stidu utemeljenih ljudi.

Uio je za sveenika. Posveivao je veoma malo vremena Maxu.

John Bradshaw – Oslobodite se

Ipak, to su operativna naela koja upravljaju obiteljima utemeljenima na stidu u njihovim meuljudskim odnosima. Ako imate neku potrebu, teko vam je sluati. Najiskrenije se nadam da e svakom itatelju koji je sputan okovima toksinog stida ova knjiga pomoi kako bi se oslobodio tog prijeteeg neprijatelja.

  EL MONTE GUNDABAD PDF

Judith Bardwick to veoma dobro opaa: Ona je bila odraslo dijete alkoholiara ODA i otac ju je jako volio. Richard nas je uvodio u oblik unutranje korekcije zvane rad na submodalnosti. Uz iznimku nagona za samoodranjem, nijedna druga tenja nije tako jaka kao ova potreba koja poinje s naim skrbnicima ili drugim bliskim osobama i proiruje se na obitelj, drutvenu aamoobrana, kulturu, naciju i svijet.

Sve su nosile nerazrijeeni seksualni bijes svoje majke.

John Bradshaw – Oslobodite se stida.pdf

Seksualno zlostavljanje Oni koji seksualno zlostavljaju najee su ovisnici o seksu. U funkcionalnim obiteljima uloge se odabiru i prilagodljive su.

Zahvalan sam Marie Stilkind to je briljivo ureivala ovu knjigu i to me ohrabrivala da vjerujem vlastitu stilu, a zahvalan sam i osoblju iz organizacije Zdrava komunikacija. Kad oni gube, ja se uspaniarim. To se ponavljanje zove kompulzivno ponavljanje – nagon za ponavljanjem. Volja hoe sanoobrana apsolutnim ekstremima – sve ili nita.

Simi Download Rudolf Stajner – Ezoterna posmatranja karmickih veza 1.